Projecten

Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen

Met genoegen kondigen wij de succesvolle afronding aan van ons recente project bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. Maas Afbouw heeft met toewijding en vakmanschap diverse afbouwprojecten volbracht, waaronder het plaatsen van MS-wanden, systeemplafonds en diverse timmerwerkzaamheden.

Ons team heeft zich gericht op kwaliteit en precisie, waarbij we elk detail met zorg hebben behandeld. De MS-wanden zijn vakkundig geplaatst, waardoor een optimale ruimte-indeling is gerealiseerd. De systeemplafonds zijn niet alleen esthetisch, maar ook functioneel en duurzaam, waardoor een aangename en efficiënte omgeving is ontstaan.

We zijn dankbaar voor de samenwerking met ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen en kijken uit naar toekomstige projecten, waarbij we dezelfde toewijding en professionaliteit zullen tonen.

Uitgevoerde werkzaamheden

Diverse interne projecten

Bestaande uit MS-wanden, systeemplafond, timmerwerkzaamheden.

Referenties

Project: Poppe Installatietechniek Hulst (Poppe Installatietechniek)

Afbouw van begin tot eind. Voor het nieuwe gebouw van Poppe Installatietechniek hebben we veel mooie werkzaamheden mogen realiseren.

Details
Poppe Installatietechniek Hulst
Project: Verbouwing kantoor Schipper Accountants Terneuzen (Schipper Accountants Terneuzen)

Maas Afbouw heeft met vakmanschap gewerkt aan wanden, plafonds, glazen wanden, deuren en deurkozijnen, met een prachtig eindresultaat.

Details
Verbouwing kantoor Schipper Accountants Terneuzen
Meer referenties

Wij hebben voor diverse opdrachtgevers mogen werken. Wij laten graag ons werk voor ons spreken. Bekijk onze opgeleverde projecten.

Meer referenties

Contact opnemen

Interesse in onze werkzaamheden? Of wilt u eens samen de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen