Projecten

Poppe Installatietechniek Hulst

Maas Afbouw heeft met trots de volledige afbouw van het nieuwe pand van Poppe Installatietechniek voltooid. Dit omvangrijke project omvatte diverse werkzaamheden, variërend van het plaatsen van wanden tot de verfijnde afwerking ervan, evenals het installeren van glazen wanden en deuren.

De samenwerking was vanaf het begin gebaseerd op proactieve betrokkenheid en open communicatie. Het team toonde niet alleen flexibiliteit in het omgaan met uitdagingen, maar zorgde er ook voor dat deadlines werden gehaald.

Het afbouwproject is succesvol afgerond, wat heeft geleid tot de creatie van een prachtig afgewerkt inspiratiecentrum voor Poppe Installatie Techniek. De visie van de klant is tot in de kleinste details gerealiseerd, en het eindresultaat weerspiegelt de hoogwaardige kwaliteit en het vakmanschap van Maas Afbouw.

Uitgevoerde werkzaamheden:    

MS Wanden

ca. 1000 m²

Afwerken wanden

 

Systeemplafonds

ca. 650 m²

Timmerwerkzaamheden

 

Glazen wanden en deuren

ca. 200 m²

Deurkozijnen en deuren

 

Referenties

Project: Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen (ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen)

Met genoegen kondigen wij de succesvolle afronding aan van ons recente project bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen.

Details
Ziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen
Project: Verbouwing kantoor Schipper Accountants Terneuzen (Schipper Accountants Terneuzen)

Maas Afbouw heeft met vakmanschap gewerkt aan wanden, plafonds, glazen wanden, deuren en deurkozijnen, met een prachtig eindresultaat.

Details
Verbouwing kantoor Schipper Accountants Terneuzen
Meer referenties

Wij hebben voor diverse opdrachtgevers mogen werken. Wij laten graag ons werk voor ons spreken. Bekijk onze opgeleverde projecten.

Meer referenties

Contact opnemen

Interesse in onze werkzaamheden? Of wilt u eens samen de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen