Plafondsystemen

Plafondsystemen

Diverse plafondsystemen voor een mooi afgewerkt plafond.

Afspraak maken

Plafondsystemen en andere plafond afwerking

U kijkt misschien niet altijd naar boven, toch is een plafond een essentieel onderdeel van de ruimte. Uw plafond heeft invloed op sfeer, uitstraling en de akoestiek van de ruimte. Bij Maas Afbouw kunt u terecht voor diverse plafondsystemen en afwerking. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw plafond of werken samen met de door u gekozen afnemer om tot het beste resultaat te komen.

Onze plafondsystemen

Systeemplafonds

Systeemplafonds bieden een ideale oplossing voor de afwerking van diverse ruimtes. Beschikbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, meer dan enkel standaard moduul systeemplafond. Deze plafonds kunnen bovendien snel en eenvoudig gemonteerd worden. Ideaal voor kantoorruimtes of publieke ruimtes.

Details
Gipsplafond

Kiest u voor een strakke afwerking? Kies dan voor een gipsplafond, hierbij bieden we de keuze uit diverse materialen die passen bij uw gewenste wensen. Denk aan brandwerend, strak afgewerkt en zichtbare naden. Ook mogelijk met verschillende soorten ophangsystemen. 

Details
Akoestische plafondpanelen

Uw plafond gebruiken om de akoestiek te verbeteren in de ruimte? Met akoestische plafondpanelen bereikt u zowel een mooie uitstraling als een verbeterde akoestiek. We denken graag met u mee over de kleuren en materialen.

Details
Afwerking plafond

Op zoek naar een strakke afwerking voor uw plafond? Ook hiervoor kunt u terecht bij Maas Afbouw. Denk aan het plaatsen van plafondplinten en netjes afwerken van plafonds met stuc.

Jarenlange ervaring

Wij hebben al jaren ervaring in de afbouwsector. Ervaren monteurs met kennis, ervaring en de juiste certificering.

Keuze uit diverse materialen

Wij werken samen met diverse leveranciers. Hierdoor heeft u keuze uit een verscheidenheid aan materialen zoals Gyproc, Rockfon, Armstrong, OWA en Ecophon. Wij kiezen de beste oplossing voor u.

Meedenkend en inspirerend

Samen komen we altijd tot de beste oplossing. We kunnen materialen combineren en zo het beste voor uw situatie bieden.

Contact opnemen

Interesse in onze werkzaamheden? Of wilt u eens samen de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen

Referenties

Project: Nieuwbouw Gasthuis Goes (ADRZ Goes)

Van wanden tot timmerwerk. Maas Afbouw leverde afbouw van A tot Z in Goes.

Details
Nieuwbouw Gasthuis Goes
Project: Verbouwing kantoor Schipper Accountants Terneuzen (Schipper Accountants Terneuzen)

Maas Afbouw heeft met vakmanschap gewerkt aan wanden, plafonds, glazen wanden, deuren en deurkozijnen, met een prachtig eindresultaat.

Details
Verbouwing kantoor Schipper Accountants Terneuzen
Meer referenties

Wij hebben voor diverse opdrachtgevers mogen werken. Wij laten graag ons werk voor ons spreken. Bekijk onze opgeleverde projecten.

Meer referenties