Wanden

Wanden, scheidingwanden en andere oplossingen

Van het indelen van de ruimte tot het bieden van isolatie en het verbeteren van de akoestiek. Wanden zijn een onmisbaar onderdeel van bouw en afbouw. Wij richten ons voornamelijk op systeemwanden en de lichte, niet-dragende scheidingswanden of voorzetwanden. Uiteraard zijn diverse uitvoeringen mogelijk.

Onze wandenoplossingen

Scheidingswanden en voorzetwanden

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van scheidingwanden en voorzetwanden op basis van systeemwanden zoals metal studwanden. Traditionele MS-wanden, in diverse uitvoeringen: brandwerkend, geluidwerend en inbraakwerend. Keuze uit verschillende soorten gipsplaten. Deze worden afgewerkt met een materiaal naar keuze, zoals Gyproc.

Details
Afgewerkte systeemwanden

Wij plaatsen direct afgewerkte systeemwanden, bijvoorbeeld met een afwerking van vinyl of spaanplaat. Compleet afgewerkt met het daarbij behorende geintegreerde deur- en raamkozijn van aluminium. 

Akoestische wanden

Voor wanden bieden we een akoestische oplossing door het plaatsen van materialen met een akoestische werking. Samen kiezen we het materiaal met de juiste werking en de juiste uitstraling.

Afwerking wanden

Naast het plaatsen van de wanden kunt u ook bij ons terecht voor de afwerking van stuken tot het plaatsen van plinten.

Diverse materialen en leveranciers

Wij werken samen met diverse leveranciers. Hierdoor heeft u keuze uit een verscheidenheid aan materialen zoals Gyproc en Askon. Wij kiezen de beste oplossing voor u.

Jarenlange ervaring

Wij hebben al jaren ervaring in de afbouwsector. Ervaren monteurs met kennis, ervaring en de juiste certificering.

Meedenkend en inspirerend

Samen komen we altijd tot de beste oplossing. We kunnen materialen combineren en zo het beste voor uw situatie bieden.

Contact opnemen

Interesse in onze werkzaamheden? Of wilt u eens samen de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen

Referenties

Project: Nieuwbouw Gasthuis Goes (ADRZ Goes)

Van wanden tot timmerwerk. Maas Afbouw leverde afbouw van A tot Z in Goes.

Details
Nieuwbouw Gasthuis Goes
Project: Verbouwing kantoor Schipper Accountants Terneuzen (Schipper Accountants Terneuzen)

Maas Afbouw heeft met vakmanschap gewerkt aan wanden, plafonds, glazen wanden, deuren en deurkozijnen, met een prachtig eindresultaat.

Details
Verbouwing kantoor Schipper Accountants Terneuzen
Meer referenties

Wij hebben voor diverse opdrachtgevers mogen werken. Wij laten graag ons werk voor ons spreken. Bekijk onze opgeleverde projecten.

Meer referenties