Fabrikanten

De keuze is aan u

Wij werken samen met diverse leveranciers. Hierdoor heeft u keuze uit een verscheidenheid aan materialen. Samen komen we tot de beste oplossing voor u. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden of werken samen met de door u gekozen afnemer om tot het beste resultaat te komen.

De keuze is aan u

Onze leveranciers

Rockfon

RockFon is een toonaangevende naam als het gaat om plafondoplossingen met een specialisme in akoestische panelen.  

Armstrong

Knaf Ceiling Soluitions, een vooraanstaande leverancier van plafondoplossingen, staat bekend om zijn innovatieve en hoogwaardige productassortiment.

Ecophon

De hoogwaardige akoestische panelen van Ecophon combineren functionaliteit met Scandinavisch design, wat resulteert in een perfecte balans tussen esthetiek en geluidscomfort.

OWA

Met een breed scala aan esthetisch aantrekkelijke en akoestisch effectieve plafondproducten, biedt OWA oplossingen die zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn.

Gyproc

Gyproc, een toonaangevende leverancier in bouwmaterialen, staat bekend om zijn hoogwaardige gipsproducten en innovatieve oplossingen voor wand- en plafondsystemen.

Rockwool

Kies voor Rockwool als uw betrouwbare partner voor isolatiematerialen die voldoen aan de strengste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Maas Afbouw
Maas Afbouw als uw afbouw aannemer

Maas Afbouw als uw afbouw aannemer

Toewijding en vakmanschap en een scherp oog voor detail, daar staat Maas Afbouw voor. Als uw partner in de afbouw werken we vanuit jouw behoefte. Samen met onze klanten, particulier of aannemer komen we tot de meest geschikte oplossing. Een totaal oplossing voor afbouw, van vloer tot plafond. Tot in de puntjes verzorgd en meer dan alleen functioneel.

Maas Afbouw is uw afbouwbedrijf in de regio Terneuzen, sinds 1986.

Kennis maken?

Referenties

Meer referenties

Wij hebben voor diverse opdrachtgevers mogen werken. Wij laten graag ons werk voor ons spreken. Bekijk onze opgeleverde projecten.

Meer referenties

Contact opnemen

Interesse in onze werkzaamheden? Of wilt u eens samen de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen