Scheidingswand, voorzetwand en MS-wand

Scheidingswand, voorzetwand en MS-wand

Multifunctionele wanden

Afspraak maken

Scheidingswanden en voorzetwanden

Scheidingswanden en voorzetwanden plaatsen doen wij dagelijks. Het plaatsen van deze wanden kunt u met verschillende doeleinden en functies doen. Kiest u voor brandwerend, isolerend of akoestiek verbeterend? Om een ruimte in te delen in kleinere ruimtes of als decoratie? De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij denken graag met u mee.

Scheidingswanden en voorzetwanden

Scheidingwand

Wij plaatsen onze scheidingswanden op basis van systeemwanden zodat we dezer gemakkelijk in verschillende ruimtes kunnen plaatsen. Waar u de wand ook plaatst, als divider of tegen een bestaande muur aan. Het systeem werkt hetzelfde. U kunt zelf kiezen welk materiaal u neemt voor de afwerking.

MS-Wanden

Wij maken over het algemeen gebruik van MS-wanden ofwel metal studwanden, deze kunnen we gemakkelijk en snel plaatsen en zijn flexibel in gebruik. Op basis van de afwerking wordt de functie bepaald.

Afwerking MS-wanden

Wij bieden diverse afwerkingen aan, zo behalen we het door u gewenste effect. Van verschillende gipsplaten en materialen tot diverse kleuren.

MS-Wanden

Mogelijkheden scheidingwand

Bent u op zoek naar een wand die de ruimte mooier maakt? Wij denken graag met u mee. Zo hoeft een scheidingswand zeker niet saai te zijn.

Glazen scheidingwand

De glazen scheidingwand is een populaire optie om de ruimte in te delen en tegelijkertijd open te houden voor het zicht. Ideaal voor grote ruimtes.

Mogelijkheden scheidingwand

Akoestische scheidingswand

De akoestische scheidingswand wordt steeds populairder. Door het speciale materiaal creëren we een muur die er niet alleen mooi uitziet maar ook een functie heeft. Namelijk het verbeteren van de akoestiek.

Scheidingwand kantoor

De akoestische wand is de ideale scheidingswand voor op kantoor. Zo kunnen mensen toch prettig werken en wordt het effect van vervelende geluiden geminimaliseerd.

Akoestische scheidingswand

(Geluids)isolerende voorzetwand

Wilt u de ruimte isoleren? Met een voorzetwand aan de binnen- of buitenkant van de muur is dit zo gebeurt. Een efficiënte oplossing!

(Geluids)isolerende voorzetwand

Scheidingswanden plaatsen

Wij plaatsen al uw wanden en inspireren u graag. Laat onze ervaren en enthousiaste monteurs met u meekijken. Toewijding en vakmanschap en een scherp oog voor detail, daar staat Maas Afbouw voor. Als uw partner in de afbouw werken we vanuit jouw behoefte. Samen met onze klanten, particulier of aannemer komen we tot de meest geschikte oplossing.

Maas Afbouw is uw afbouwbedrijf in de regio Terneuzen, sinds 1986.

Scheidingswanden plaatsen

Contact opnemen

Interesse in onze werkzaamheden? Of wilt u eens samen de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen