Systeemplafond afbouw

Systeemplafond afbouw

Systeemplafonds bieden een ideale oplossing voor de afwerking van diverse ruimtes.

Afspraak maken

Systeemplafonds

Wij maken vaak gebruik van systeemplafonds in de afbouw. Dit omdat deze zeer flexibel en functioneel zijn. Onder het verlaagde plafond kunt u met gemak allerlei kabels kwijt. Maar naast functioneel is een systeemplafond ook zeker aan te raden voor esthetische redenen. Wij werken met diverse leveranciers. Waardoor we altijd een systeemplafond kunnen plaatsen wat past bij uw project.

Systeemplafonds

Systeemplafond platen

Systeemplafonds zijn opgebouwd uit losse platen en elementen. Dit maakt de plafonds zeer flexibel en aanpasbaar voor iedere ruimte. Samen met u creëren we het plafond naar wens.

 

Systeemplafond materiaal

Er zijn verschillende materialen beschikbaar voor uw systeemplafond. De materialen te verdelen in hardmineraal en zachtmineraal. Wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing.

Kleuren en afwerking

We kunnen gebruik maken van panelen in diverse kleuren waardoor de ruimte een andere uitstraling krijgt.

Systeemplafond materiaal

Profiel systeemplafond

U kunt kiezen uit verschillende profielen en afwerkingen waardoor uw plafond een andere uitstraling krijgt.
 

  • Inlegpanelen: met een zichtbaar profiel rondom de plaat.
  • Doorzakpanelen: liggen onder het raster en laten een deel van het plafond zien.
  • Verdekte plafondplaten: met een niet of nauwelijks zichtbaar profiel.
Profiel systeemplafond

Systeemplafond ideeën

Als u aan een systeemplafond denkt dan verwacht u misschien een klassiek wit systeemplafond zoals u deze vaak in kantoren ziet. Toch kan er tegenwoordig zoveel meer met systeemplafonds dan u in eerste instantie misschien denkt. Maas Afbouw denkt graag met u mee over de mogelijkheden en inspireert u graag.

 

Systeemplafond ideeën

Systeemplafond verlichting

Binnen uw systeemplafond kunnen we creatief omgaan met verlichting, zowel ingebouwde spots in het systeemplafond als volledige led-panelen. Zo krijgt uw plafond al direct een andere uitstraling. Samen met elektriciens maken we het perfecte (licht)plan voor uw ruimte.

Systeemplafond verlichting

Akoestische systeemplafonds

Akoestische systeemplafonds worden steeds populairder. Door akoestische panelen (op diverse plaatsen) te installeren verbeterd u de akoestiek in de kamer. Ook kunnen we losse panelen ophangen aan uw systeemplafond voor een andere uitstraling.

Akoestische systeemplafonds

Leveranciers systeemplafonds

Wij werken onder andere samen met:

  • Rockfon
  • Ecophon
  • OWA
  • Armstrong
  • Gyproc
Leveranciers systeemplafonds

Systeemplafond plaatsen

Wij verzorgen uw volledige systeemplafond van A tot Z. Van inspiratie tot plaatsing. Laat onze ervaren en enthousiaste monteurs met u meekijken. Toewijding en vakmanschap en een scherp oog voor detail, daar staat Maas Afbouw voor. Als uw partner in de afbouw werken we vanuit jouw behoefte. Samen met onze klanten, particulier of aannemer komen we tot de meest geschikte oplossing. 

Maas Afbouw is uw afbouwbedrijf in de regio Terneuzen, sinds 1986.

Systeemplafond plaatsen

Contact opnemen

Interesse in onze werkzaamheden? Of wilt u eens samen de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen