Over ons

Maas Afbouw: Het regionale afbouwbedrijf uit Terneuzen

Wij zijn al jaren werkzaam in de afbouw, vanuit onze standplaats in Terneuzen focussen wij ons vooral op projecten in de regio met een uitloop naar Zeeland.

Al jaren inspireren en ondersteunen wij aannemers en particulieren bij diverse projecten. Hierbij ligt de focus op het leveren van een maatwerk oplossing voor onze klanten. Meedenken en samen tot de meest geschikte oplossing komen, ongeacht wensen en budget.

Maas Afbouw: Het regionale afbouwbedrijf uit Terneuzen

Garantie en certificaten

Bij Maas Afbouw streven we niet alleen naar uitmuntend vakmanschap, maar ook naar transparantie en zekerheid voor onze klanten. Ontdek hier hoe wij met trots garant staan voor de kwaliteit van onze diensten en de waarde van onze certificaten in de afbouwsector.

NOA Afbouw Garantie

Kwaliteit en service zijn mooie woorden, maar u heeft meer aan zekerheid en garantie. Daarom hanteren wij in onze werkzaamheden de NOA-Afbouwgarantie.

Het keurmerk staat niet alleen voor de zekerheid van een goed eindresultaat, maar ook voor duidelijkheid: heldere offertes, duidelijke afspraken en probleemoplossend vermogen.

Op de website www.ubentbeteraf.nl vindt u meer informatie over NOA-Afbouwgarantie en de volledige consumentenvoorwaarden met alle garanties.

NOA Afbouw Garantie

VCA gecertificeerd

Maas Afbouw is trots op onze VCA-certificatie, wat getuigt van onze toewijding aan veiligheid, gezondheid en milieu op de werkplek. Deze certificatie onderstreept de professionele aanpak van Maas Afbouw bij al onze afbouwprojecten.

VCA gecertificeerd

AfbouwKeur

Afbouwkeur is een erkend keurmerk dat staat voor kwaliteit en vakmanschap in de afbouwsector. Bedrijven die dit keurmerk dragen, zoals wij doen, voldoen aan hoge standaarden op het gebied van vakbekwaamheid, betrouwbaarheid en professionaliteit. Het Afbouwkeur-keurmerk waarborgt dat het afbouwbedrijf beschikt over de juiste kennis en ervaring om hoogwaardige afbouwwerkzaamheden uit te voeren.

AfbouwKeur

Gyproc Professional

Bij Maas Afbouw werken we samen aan kwaliteit. Als Gyproc Professional bieden we deskundig advies, ondersteund door Gyproc's nieuwste en beste producten. Wij garanderen levenslange prestaties met GyprocGarant. Met expertise in wand- en plafondafwerking zorgen wij voor professionele, verantwoorde projectuitvoering. Kies voor Maas Afbouw en ervaar de meerwaarde van werken met echte Gyproc Professionals.

Gyproc Professional
Jarenlange ervaring

Wij hebben al jaren ervaring in de afbouwsector. Ervaren monteurs met kennis, ervaring en de juiste certificering.

Meedenkend en inspirerend

Samen komen we altijd tot de beste oplossing. We kunnen materialen combineren en zo het beste voor uw situatie bieden.

Gecertificeerd afbouwbedrijf

VCA-gecertificeerd, aangesloten bij de NOA en gekeurd met kwaliteitskeurmerk AfbouwKeur.

Contact opnemen

Interesse in onze werkzaamheden? Of wilt u eens samen de mogelijkheden bespreken? Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op.

Naam
E-mailadres
Opmerkingen